Corio


P E R S B E R I C H T

Voornemen tot formele benoeming van Jan Haars

Utrecht, 3 april 2007

De Raad van Commissarissen van Corio N.V. is voornemens om de heer Ir. J. (Jan) G. Haars, na kennisgeving aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 23 april 2007, te benoemen tot financieel directeur (`Chief Financial Officer') en lid van de Raad van Bestuur van Corio. De Autoriteit Financiële Markten (`AFM') heeft hiermee reeds ingestemd. Jan Haars zal met ingang van 1 mei 2007 worden benoemd voor een periode van vier jaar. Hij heeft de functie van financieel directeur reeds op interim basis vervuld vanaf 12 oktober 2006.

Jan Haars beschikt over ruim 30 jaar internationale ervaring in verschillende financiële en bestuurlijke functies, onder meer als financieel directeur van Koninklijke Boskalis Westminster en TNT, onderdirecteur en hoofd financiële markten van Rabo International en Group Treasurer van Unilever. Tevens is hij lid van de Raad van Commissarissen en voorzitter van de audit commissie van Delta Lloyd.

Jan Haars zal een jaarlijks vast bruto inkomen ontvangen van EUR 345.000 inclusief vakantietoeslag. Daarnaast heeft hij recht op een kortetermijn bonus gemaximeerd op 60% van het bruto jaarsalaris en een langetermijn bonus gemaximeerd op 30% van het bruto jaarsalaris. De door Corio ter beschikking gestelde bijdrage voor een individueel pensioen is vastgesteld op 20% van het bruto jaarsalaris. Indien het contract tussentijds beëindigd wordt door Corio is de ontslagvergoeding beperkt tot maximaal één bruto jaarsalaris. Bij een fundamentele wijziging van de eigendomsstructuur van Corio kan deze vergoeding onder bepaalde omstandigheden oplopen tot maximaal twee bruto jaarsalarissen. De remuneratie van Jan Haars is in overeenstemming met het remuneratiebeleid zoals vastgesteld in de aandeelhoudersvergadering van december 2004.