Nederlandse radiozender gestart in Marbella


MARBELLA, 20070404 -- Op 30 maart 2007 was de lancering van de nieuwe Nederlandse radiozender aan de Costa del Sol: Sun FM (frequentie 100.6). In het trendy restaurant Garum vond het plaats en de officiële opening werd verricht door Silvia Cabrera de Vreeze: Delegated vowel of Public Cleaning en tevens bezig met het "buitenlanders" beleid. Onder het genot van een hapje en drankje waren de vele Nederlandse residenten getuigen van de start van de eerste radiozender voor de 30.000 Nederlanders aan de Costa del Sol. Vele bekende gezichten uit het Onroerend Goed, Makelaardij en Beleggerswereldje waren aanwezig.

Nederlandse kwaliteitsradio in Marbella

Van Elviria, Marbella, Puerto Banus tot Estepona... het leven op dit deel van de Costa del Sol is heerlijk! Met fijne mensen, veel buitenlandse residenten en toeristen: allen genietend van de prachtige plekjes, heerlijke sfeer, en zoveel te zien en te doen.

Van wakker worden in de zon met een kopje koffie tot genieten van een lekker drankje met een vleugje romantiek in de avond: Sun FM is de nieuwe keuze voor Nederlands nieuws en uitsluitend de allermooiste muziek.

Lite hits & nieuws, overal!
Met haar volledig digitale studio's in San Pedro, en uitzendend vanuit het centraal gelegen Puerto Banus, kan Sun FM Marbella over een groot gedeelte van zuidwest Costa Del Sol (ca. 50 km) worden beluisterd: op iedere radio, dus ook in uw auto, op 100.6 FM. En natuurlijk ook via uw computer op internet: kijk op www.sunfm.es en luister mee.

Sun FM draait niet alleen 24/7 'de lekkerste lite hits' van kwaliteits-artiesten als Phil Collins, George Michael, Robbie Williams, Celine Dion, Mariah Carey en zovele anderen, zoals bijvoorbeeld iedere avond in het heerlijke `lovesongs at seven', of het met een glimlach wakker worden met `Koffieradio'; maar brengt ook iedere 30 minuten up-to-date nieuws van thuis plus interessante wetenswaardigheden in Spanje, in de nederlandse taal: om iedereen - van Nederlandse toeristen, residenten en business tot de magische wereld van de jetset - te helpen nog meer van hun verblijf te genieten.





Ingezonden persbericht