Gemeente Spijkenisse


Formulierenbrigade helpt bij het invullen van lastige formulieren

30 maart 2007

Wie wel wat hulp kan gebruiken bij het invullen van formulieren of het schrijven van een bezwaarschrift, kan daarvoor vanaf dinsdag 10 april terecht bij de Formulierenbrigade. Deze dienstverlening is gratis.

Wie wel wat hulp kan gebruiken bij het invullen van formulieren of het schrijven van een bezwaarschrift, kan daarvoor vanaf dinsdag 10 april terecht bij de Formulierenbrigade. De formulierenbrigade is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Spijkenisse en het STIMOS, de Stichting Maatschappelijk Opbouwwerk Spijkenisse. Wethouder Hanneke Hamerslag geeft op woensdag 4 april om 10.00 uur het startschot voor de Formulierenbrigade aan de Veerman 3.

De Formulierenbrigade helpt alle inwoners van Spijkenisse met het invullen van formulieren, het schrijven van brieven of bezwaarschriften, het leggen van contacten met verschillende instanties en verwijst hen wanneer nodig door naar de juiste instantie. Deze dienstverlening is gratis. De Formulierenbrigade bestaat uit vrijwilligers van STIMOS en mensen met een uitkering die hiervoor een opleiding hebben gevolgd. Deze uitkeringsgerechtigden kunnen, door mee te werken aan het project, werkervaring opdoen en maken daardoor meer kans op een baan.

De formulierenbrigade is een initiatief van de PvdA-fractie Spijkenisse geweest. De motie van de PvdA-fractie is aangenomen tijdens de begrotingsbehandeling 2006.

De Formulierenbrigade werkt op afspraak, tel: (0181) 620 349 of (0181) 626 019

Formulierenbrigade (kantoor STIMOS)
openingstijden: dinsdag en donderdag van 9.00 uur-12.00 uur en 12.30-16.00 uur.
Veerman 3
Spijkenisse.