CORRECTED InBev Press Release

InBev

InBev kondigt AmBev's beslissing aan om de looptijd van het vrijwillig bod tot aankoop van alle uitstaande aandelen van haar dochter Quilmes Industrial (Quinsa), Société Anonyme ("Quinsa") te verlengen

InBev (Euronext: INB) heeft vandaag aangekondigd dat AmBev de looptijd heeft verlengd van het vrijwillig bod dat werd uitgebracht door Beverage Associates Holding Ltd. ("BAH"), een vennootschap naar Bahamaans recht en een volle dochteronderneming van AmBev, op maximum 6.872.480 Klasse A-aandelen en maximum 8.661.207 Klasse B-aandelen (inclusief Klasse B-aandelen die als American Depositary Shares ("ADS's") worden bijgehouden) van haar dochteronderneming Quilmes Industrial (Quinsa), Société Anonyme ("Quinsa"). Het gaat om de uitstaande Klasse A-aandelen en Klasse B-aandelen (en Klasse B-aandelen die worden bijgehouden als ADS's) die niet in het bezit zijn van AmBev of van haar dochterondernemingen. De aankoopprijs bedraagt USD 3,35 per Klasse A-aandeel en USD 33,53 per Klasse B-aandeel (USD 67,07 per ADS), netto voor de verkoper in cash (verminderd met mogelijke inhoudingen in overeenstemming met toepasbare belastingwetten) en zonder interesten. Het vrijwillig bod wordt verlengd tot 19 april 2007, 17.00 uur (tijd in New York City - 23.00 uur in Luxemburg).

AmBev en BAH hebben een bijvoegsel (het "Bijvoegsel") van het Biedingsprospectus opgesteld dat naar de aandeelhouders zal worden verstuurd en kosteloos beschikbaar zal zijn op de websites www.sec.gov en www.ambev-ir.com. De looptijd van het bod wordt verlengd om de aandeelhouders de kans te bieden kennis te nemen van het bijvoegsel alvorens een beslissing te nemen.

Meer informatie over de voorwaarden van het bod vindt u in het AmBev persbericht beschikbaar op www.ambev-ir.com.

Over InBev

InBev is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: INB) met hoofdzetel in Leuven, België. Het bedrijf, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1366, is vandaag de grootste brouwer ter wereld in volume. De strategie van InBev bestaat erin haar lokale platformen te versterken door belangrijke posities uit te bouwen in de belangrijkste biermarkten ter wereld. Dit wordt gerealiseerd door interne groei, maximale efficiëntie, gerichte externe groei en door de consument op de eerste plaats te zetten. InBev heeft een portfolio van meer dan 200 merken, waaronder Stella Artois®, Brahma®, Beck's®, Leffe® en Skol® - het derde beste verkopende bier wereldwijd. InBev stelt ongeveer 86.000 mensen te werk en heeft activiteiten in meer dan 30 landen in Amerika, Europa en Azië. In 2006 realiseerde InBev opbrengsten van 13,3 miljard euro.
Bezoek voor meer informatie onze website www.InBev.com.

Contactpersonen
Marianne Amssoms Philip Ludwig
Vice President External Communications Vice President Investor Relations Tel: +32-16-27-67-11 Tel: +32-16-27-62-43
Fax: +32-16-50-67-11 Fax: +32-16-50-62-43
E-mail: marianne.amssoms@inbev.com E-mail: philip.ludwig@inbev.com


-----------------------
Brussel, 3 april 2007 - 1/1


---- --