Gemeente Buren


Voorlichting- en inspraakavond inrichting 60 km zone Vogelenzangseweg Lienden

Voorlichting- en inspraakavond inrichten 60 km zone-gebied Vogelenzangseweg te Lienden (vanaf Provincialeweg N 320 te Lienden tot de Meersteeg te Echteld).

Op donderdag 5 april 2007 om 19.30 uur wordt in de Liendenzaal in het gemeentehuis te Maurik een voorlichting- en inspraakavond gehouden over de te treffen maatregelen. De avond is vooral bedoeld voor aanwonenden van de Vogelenzangseweg.

Vijf wegvakken/ kruisingen van dit gedeelte van de Vogelenzangseweg staan in de de op 100 van verkeersgevaarlijke locaties binnen de gemeente Buren. De Vogelenzangseweg is daardoor een verkeersgevaarlijke weg. De maatregelen die getroffen worden komen overeen met die van de Rijnstraat te Ingen en de Tielsestraat te Maurik. Het betreft een drietal kruispuntplateaus, een vijftal drempels en een bermverharding.

De concept-tekeningen liggen vanaf woensdag 21 maart 2007 gedurende 2 weken ter inzage op het gemeentehuis. Ook zijn de tekeningen te downloaden vanaf de gemeentesite www.buren.nl.

Inlichtingen over vorenstaande kunt u inwinnen bij E. Sielias, beleidsmedewerker verkeer en vervoer afdeling Ruimtelijk Beheer, tel (0344) 579 279.


* brochure Zone-60 gemeente Buren.doc

* tekening vogelenzangseweg.pdf