Ingezonden persbericht


Persbericht

22 maart 2007

Duitsers en Nederlanders vieren eenheid tijdens Zelhemse Paasconferentie

Tijdens de Paasconferentie Come Together komen christenen uit verschillende kerken in Duitsland en Nederland samen in de Achterhoek om op een unieke en feestelijke wijze hun eenheid in de opstanding in Jezus Christus te vieren. Dit paasfeest, dat op donderdag 5 tot en met maandag 9 april gevierd wordt op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem, is een grensoverschrijdend paasfeest voor het hele gezin waar eenheid en ontmoeting centraal staan.

Er staat heel wat op het programma. Naast het optreden van de sprekers zullen verschillende drama- en dansteams met allerlei expressievormen het thema 'Love is all you need' uitbeelden. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een speciaal Duits-Nederlands kinderprogramma terwijl baby's en kleuters naar een crèche toe kunnen. Duits-Nederlandse leiders zullen tijdens deze conferentie spreken zoals Wilkin van de Kamp (NL), Walter Heidenreich (D), Willem Ouweneel (NL) en Coby & Jan Sjoerd Pasterkamp (NL).

Op zaterdagavond vindt er een uniek Paasconcert plaats met optredens van verschillende Duitse en Nederlandse artiesten zoals Celeste Nova (Guatemala) en Deborah Rosenkranz (Duitsland) en de Come Together Band. Beide zangeressen gebruiken graag hun talent om mensen in aanbidding tot God te brengen. Dit concert wordt op cd en dvd opgenomen en deze zijn vanaf eind juni te koop op De Betteld, bij christelijke boekwinkels en tijdens manifestaties. Op 2e paasdag, 9 april, wordt aansluitend de Nationale Dag van Aanbidding georganiseerd.

Voor deze conferentie kunnen mensen zich opgeven via www.come-together-europe.net. Op www.betteld.nl is meer informatie over deze paasconferentie vinden.