Bartiméus


huis met de paasmarkt bij Bartiméus Sonneheerdt

Haal het voorjaar in huis met de paasmarkt bij Bartiméus Sonneheerdt

Op donderdag 5 april wordt bij Werkplaats Boschwijk van Bartiméus Sonneheerdt weer de jaarlijkse Voorjaars-paasmarkt gehouden. Ook dit jaar is er weer veel te zien, te koop en te genieten. De blinde en slechtziende medewerkers van de werkplaatsen van Bartiméus Sonneheerdt presenteren en verkopen er hun zelfgemaakte artikelen.

De paasmarkt is een jaarlijks evenement waar al ruim van te voren met groot enthousiasme aan wordt gewerkt. Op de gezellige markt verkopen de blinde en slechtziende medewerkers van alle arbeidsafdelingen van Bartiméus Sonneheerdt producten die zij zelf hebben gemaakt of geteeld. Het assortiment bestaat uit appeltaart, dvd-rekken, vogelhuisjes, houten speelgoed, openhaardhout, verse eieren, paasstollen en plantjes. Tijdens de markt is er ook een rommelmarkt en draait het Rad van Avontuur waarbij leuke prijzen te winnen zijn. In de kantine wordt door de blinde en slechtziende medewerkers koffie en thee geschonken en zijn er vele zelfgemaakte lekkernijen te koop.

De paasmarkt van Bartiméus Sonneheerdt is op 5 april van 10.00 tot 15.00 uur. Het adres is Bartiméus Sonneheerdt, Werkplaats Boschwijk, Boswijklaan 44, Boswijk/Doorn. Iedereen is van harte welkom.

Ook het assortiment in t Ogenblikje, Kadoshop van Bartiméus, is helemaal aangepast op Pasen. Er is een uitgebreide paastafel met onder andere verse scharreleitjes van Boerderij Langbroek, paaseitjes en plantjes. Kunt u niet wachten tot 5 april dan bent u al van harte welkom bij t Ogenblikje in het bijgebouw van de ANWB Tankstation aan de Driebergsestraatweg 73 in Doorn.