Ingezonden persbericht


Persbericht

Timing breidt uit met tweede vestiging op Schiphol

Per 5 april opent Timing Schiphol Triport de deuren

De tweede vestiging van Timing op Schiphol is een feit. Vanaf 5 april kunnen zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers voor arbeidsbemiddeling terecht bij Timing aan de Evert van de Beekstraat 50. Sinds 2003 is Timing al actief aan de Schipholboulevard. Dat Timing uitbreidt is niet verwonderlijk. De uitzendorganisatie werd eind 2006 door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot Gazelle, een Award die aan de snelst groeiende organisaties wordt toegekend. Ook kozen flexkrachten in heel Nederland Timing tot Beste Uitzendbureau van het Jaar 2006/2007 en drong Timing door tot de top 10 van grootste uitzendondernemingen.

Timing heeft een landelijk netwerk van vestigingen op A-locaties en heeft daarnaast tientallen Incompany vestigingen. Timing staat voor arbeidsbemiddeling op maat en kent een veelzijdige dienstverlening. Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en Incompany Services. De organisatie voorziet in de totale personeelsbehoefte van haar klanten, maar mag zich specialist noemen in het invullen van licht administratieve functies en schoonmaak- en magazijnfuncties. Banen op VMBO en MBO niveau.

Timing Holding bestaat uit Timing uitzendteam en Timing projecten. Timing is onderdeel van Asito Dienstengroep; een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening met 140 vestigingen in Nederland en Duitsland en meer dan 30.000 medewerkers.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht