AutoRai

Mitsubishi Colt CZC nu verkrijgbaar met Fashion Pack

(4/5/2007)
De Mitsubishi Colt CZC coupé cabriolet is een opvallende verschijning met een levenslustig karakter. Geheel in stijl met zijn zwierige uitstraling heeft Mitsubishi een speciaal optiepakket ontwikkeld dat de frivole eigenschappen van de Colt CZC nog eens extra onderstreept.

Het aantrekkelijke âFashion Packâ met o.a. lederen bekleding kan voor een meerprijs van ⬠350,- worden geleverd op de Colt CZC Invite.

De Mitsubishi Colt CZC Invite, die verkrijgbaar is vanaf ⬠23.199,-, heeft standaard al een zeer rijke uitrusting. Zo is de Invite o.a. voorzien van 16â lichtmetalen velgen, een boordcomputer, voor- en zijairbags, radio/cd-/mp3-speler, audiobediening op het met leder beklede stuurwiel, zes speakers, een met leder beklede versnellingspookknop en mistlampen vóór.

Fashion Pack
De Colt CZC is een versmelting van Nederlandse en Japanse topkwaliteit met een flinke dosis Italiaanse flair. Hierdoor is de Colt CZC zowel aantrekkelijk als praktisch en ruim. Zijn aantrekkingskracht wordt nu nog eens extra verhoogd door het Fashion Pack. Dit luxe pakket omvat o.a. lederen bekleding, rolbeugels, decoratieringen rond de luchtroosters, meters en speakers, sierlijsten in chroomlook en een lederen pookhoes. Het Fashion Pack vertegenwoordigt een waarde van ⬠2.850,- en is nu verkrijgbaar op de Colt CZC Invite voor slechts ⬠350,-! Dat is een voordeel van maar liefst ⬠2.500,-.

Coupé én Cabriolet
Het Italiaanse designhuis Pininfarina is verantwoordelijk voor de slimme dakconstructie, waarbij het stalen dak elektrisch kan worden weg gevouwen achter de passagiersruimte. Technisch werd de auto zodanig aangepast, dat hij met het dak open net zo stevig (en veilig) is als met het dak dicht. Uitbundig open rijden óf comfortabel en luxueus genieten met gesloten dak: de bestuurder kan elke keer weer kiezen. De Colt CZC is er vanaf ⬠21.999,-.