Politie Zeeland


---


Z-982-2007 Motorrijder moet rijbewijs afgeven, Terneuzen
De politie heeft woensdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige motorrijder uit het Belgische Gentbrugge.
Op de Tractaatweg in Terneuzen zagen agenten dat hij een aantal auto's inhaalde en daarbij enkele malen over de doorgetrokken streep reed. Vervolgens reed hij er hard vandoor waarbij hij een snelheid behaalde van 166 km/pu (gecorrigeerd). Ter plaatse is echter 100 km toegestaan. Bij de stoplichten werd hij aan de kant gezet waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd.

W-983-2007 Vlissinger moet rijbewijs inleveren
Op de Flamingoweg in zijn woonplaats is donderdag rond 00.45 uur een 39-jarige automobilist uit Vlissingen betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs moest hij inleveren.

O-984-2007 Mannen aangehouden voor diefstal, Wemeldinge
Op de Binnendijk in Wemeldinge heeft de politie donderdagmorgen rond 06.00 uur vier Brabanders in de leeftijd van 25- t/m 53 jaar aangehouden voor diefstal.
Een getuige had de avond ervoor rond 23.30 uur gezien dat een viertal personen een terrastafel en 4 stoelen aan het inladen waren in een busje. Het meubilair hadden ze weggenomen vanaf het terras van een horecapand aan de Wilhelminastraat in Wemeldinge. De getuige had het kenteken genoteerd en de politie gebeld waarna de mannen konden worden aangehouden. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zullen ze weer in vrijheid worden gesteld.

---- --