Politie Gelderland-Zuid

Drie aanhoudingen voor huiselijk geweld

Regionaal, 05-04-2007 o De politie in Gelderland-Zuid hield woensdag op drie verschillende plaatsen (in Beuningen, Nijmegen en Zaltbommel) een persoon aan op verdenking van huiselijk geweld.
* In Beuningen kwam bij de politie woensdagmiddag een melding binnen dat een vrouw uit huis was gevlucht nadat zij geslagen zou zijn door haar man. Agenten gingen erheen en hoorden het verhaal van de vrouw aan. Daarop hebben zij verdachte, een 43-jarige Beuningenaar aangehouden. De man is na verhoor heengezonden. De zaak is in onderzoek.

* Woensdagmiddag riep een vrouw vanuit haar woning in Nijmegen-Lindenholt om hulp van de politie. Zij zou door haar man geslagen zijn. Politieagenten gingen er meteen heen en hielden in de woning een 33-jarige verdachte aan. De Nijmegenaar is in verzekering gesteld.

* Een 40-jarige inwoner van Zaltbommel zou zijn vrouw hebben mishandeld en is woensdagavond als verdachte van huiselijk geweld aangehouden. Ook hij werd in verzekering gesteld. De politie heeft nader onderzoek ingesteld.
(08)