Ingezonden persbericht


Lewis PR vertegenwoordigt Ciber in Nederland

Vanaf heden verzorgt LEWIS PR de mediarelaties voor CIBER in Nederland. CIBER is een wereldwijde full service IT-dienstverlener met meer dan 9.000 werknemers. CIBER is gespecialiseerd in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen.

CIBER baseert zijn oplossingen zoveel mogelijk op standaardsoftware. Hierdoor zijn systemen eenvoudig uit te breiden en kunnen andere applicaties gemakkelijk worden aangekoppeld. Als een standaardoplossing niet toereikend is aan de wensen van de klant dan ontwerpt CIBER een maatwerkapplicatie.

CIBER is in Nederland tien jaar geleden begonnen als bescheiden speler in de IT-wereld en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke IT-dienstverlener. Intussen telt het bedrijf zo'n 325 werknemers en heeft vestigingen in Eindhoven, Nieuwegein en Den Bosch.

CIBER is in diverse branches actief waaronder utilities, overheid, zorg en financiële en zakelijke dienstverlening. Het klantenbestand bestaat onder andere uit Essent, Eneco Energie, ASML, de Gemeente Zwolle, Autoriteit Financiële Markten (AFM), Philips Lighting BV, NXP Semiconductors, CIZ en de Sint Maartenskliniek.

Directeur van CIBER Nederland is Tom van den Berg. Hij wisselt graag met u van gedachten over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van IT.

Wanneer u interesse heeft in meer informatie, fotomateriaal of een gesprek over de werkwijze en ontwikkelingen binnen CIBER, neemt u dan contact op met LEWIS via ciber@lewispr.com of 040-235 4600.

Uiteraard houden we u vanaf nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij CIBER.

Met vriendelijke groet,

Jelle Zuidema

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com