Gemeente Etten-Leur

Projectenbundel Structuurvisie Plus ligt voor iedereen ter inzage

Projectenbundel Structuurvisie Plus ligt voor iedereen ter inzage

De Projectenbundel Structuurvisie Plus ligt voor iedereen ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor en in de openbare bibliotheek in De Nobelaer. Belangstellenden kunnen de Projectenbundel ook raadplegen via deze gemeentelijke internetsite bij Plan & project > Structuurvisie Plus. Opgelet: Het is een groot pdf-bestand, dus hou rekening met een langere downloadtijd.

De Projectenbundel is een ambtelijk document, waarin alle projecten zijn opgenomen die genoemd zijn in de Structuurvisie Plus, zoals de gemeenteraad van Etten-Leur die heeft vastgesteld op 23 mei 2005. De Structuurvisie Plus is een visie op de toekomstige ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente tot het jaar 2020. Hierin is aangegeven op welke locaties in de komende jaren woningbouw en bedrijventerrein worden gerealiseerd. Ook voor andere ruimtevragende voorzieningen is een visie vastgesteld en zijn locaties aangewezen (windturbines, landgoederen, ecologische verbindingszônes, brede scholen, brede scholen plus e.d.).

De Projectenbundel is als ambtelijk document opgesteld om zowel het college van burgemeester en wethouders als de gemeenteraad informatie aan te reiken die gebruikt kan worden bij de voorbereiding van besluiten. Het is dus niet zo dat er al besluiten zijn genomen over de uitvoering en fasering van de projecten. De besluiten worden genomen op basis van voorstellen van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. Bovendien is het zo dat niet alle projecten ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Dit hangt vooral ook af van de financiële mogelijkheden.

De Projectenbundel is geen statisch maar een dynamisch document. Ieder jaar wordt nieuwe en/of meer actuele informatie eraan toegevoegd, zodat burgemeester en wethouders én de gemeenteraad voortdurend zo actueel mogelijk geïnformeerd zijn ten behoeve van de te nemen besluiten. In de loop van de tijd kan dit ook invloed hebben op de vraag of bepaalde projecten worden uitgevoerd en/of over het moment waarop.

De Projectenbundel bevat projecten op de volgende terreinen: wonen, sociaal-maatschappelijk, werken, mobiliteit, landelijk gebied, recreatie, toerisme en duurzaamheid. In brieven aan alle wijkverenigingen en belangengroeperingen, alsmede in publicaties geeft de gemeente bekendheid aan het ter inzage liggen van de Projectenbundel Structuurvisie Plus.

20070330\pwm\0315
Pasen 2007
Week in...week uit
Klik & Bestel
Verordeningen
WOZ-portaal

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl