Ingezonden persbericht


Laren, 5 april 2007

Bezoekersaantal verdubbeld ten opzichte van vorig jaar

Afgelopen maart topdrukte op www.tien.tv

De website van Tien blijft het onverminderd goed doen. Afgelopen maart werd www.tien.tv bezocht door maar liefst 1.521.382 unieke bezoekers. Dat is twee keer zoveel dan maart 2006 en tevens het hoogste aantal dat tot nu toe werd bereikt. Populaire onderdelen van de site zijn De Gouden Kooi, Programma Gemist en De Wedstrijden.

De ruim anderhalf miljoen bezoekers waren goed voor dik 43 miljoen pageviews, meer dan vier keer zoveel als maart 2006 en een groei van ruim 5 miljoen bezochte pagina's ten opzichte van vorige maand.

Ook de stijging van het aantal opgevraagde streams is indrukwekkend en in vergelijking met maart 2006 verachtvoudigd. In maart 2007 bedroeg het aantal opgevraagde streams in totaal 8.500.000, dat zijn er bijna 2 miljoen meer dan in februari van dit jaar.

Tien
Televisiezender Tien maakt deel uit van Talpa TV, onderdeel van Talpa Media Holding. Tien is in augustus 2005 begonnen met uitzenden, toen nog onder de naam Talpa. Tien is een moderne en vooruitstrevende zender met voornamelijk Nederlands product die zich onderscheidt met veel kwalitatief hoogwaardige amusementsprogramma's, dramaseries en topvoetbal. Dankzij tal van crossmediale activiteiten geeft Tien een extra dimensie aan televisie als medium.