AutoRai

Mazda introduceert Mazda Autoverzekering

(4/5/2007)
Auto Palace - de Binckhorst BV, importeur van Mazda in Nederland, heeft op de AutoRAI 2007 een contract getekend met FCE Bank en Unigarant voor de introductie van de Mazda Autoverzekering. Bij deze exclusieve verzekering voor nieuwe en gebruikte Mazdaâs zal in geval van schade de complete schadeafhandeling gedaan worden door de erkende Mazda-dealer of -reparateur.

Bij de ontwikkeling van de Mazda Autoverzekering is uitgegaan van de meest uitgebreide dekking die er op dit moment wordt aangeboden, tegen een uitzonderlijk scherpe premie. Bij deze verzekering kan de no-claim korting oplopen tot 78% en eventueel is deze van toepassing voor een tweede auto of motorfiets. De Mazda Autoverzekering kan ook uitgebreid worden met een no-claim beschermer. De klant kan hiermee één keer per verzekeringsjaar een schade claimen zonder dat dit ten koste gaat van de opgebouwde no-claim korting.

Er is keuze uit de wettelijk verplichte WA-verzekering en een gedeeltelijk of volledig cascoverzekering. De laatste vorm heeft onder meer standaard vervangend vervoer, drie jaar nieuwwaardedekking bij een nieuwe Mazda of drie jaar aanschafwaardedekking bij een gebruikte Mazda. Een ander voordeel is dat de klant geen eigen risico betaalt als de schade wordt hersteld bij de Mazda-dealer.

Mazda kiest voor een samenwerking met Unigarant omdat de autoverzekering van deze verzekeraar de meest uitgebreide dekking heeft en vanwege haar ervaring met eerdere merkenpolissen. Steeds meer merken kiezen voor een eigen autoverzekering, die een groot succes blijken te zijn. Zowel de merken als de dealernetwerken zijn er enthousiast over. In de verzekeringsmarkt komen nieuwe distributiekanalen op en Unigarant speelt daar zeer adequaat op in als innovatieve verzekeraar.