Ingezonden persbericht


meest exclusieve internationale kwaliteitsonderscheiding:

MALAYSIA AIRLINES WEER BEOORDEELD ALS '5 STAR AIRLINE'

Amsterdam, 5 april 2007

Malaysia Airlines is voor de tweede maal beoordeeld als '5 star airline' door Skytrax Research uit Londen. Daarmee behoort Malaysia Airlines tot het selecte gezelschap van de meest exclusieve internationale luchtvaartmaatschappijen. Slechts drie andere luchtvaartmaatschappijen behoren tot dezelfde prestigieuze categorie.

Een uitgebreid onderzoek onder passagiers, gehouden in november en december vorig jaar, heeft uitgewezen dat Malaysia Airlines op alle fronten, zoals comfort, inflight entertainment, catering, efficiency en kwaliteit van de 'cabin crew' het predicaat '5 Star Airline' opnieuw heeft bevestigd.

Vooral het serviceniveau op de grond en aan boord van de toestellen speelt bij de beoordeling een doorslaggevende rol. Volgens Edward Plaisted, Chief Executive Officer bij Skytrax, is het juist op dat gebied dat Malaysia Airlines de verwachtingen van de passagier overtreft.

Volgens Huib Gorter, Regional Manager Continental Europe bij Malaysia Airlines, bewijst de benoeming tot '5 Star Airline' de niet aflatende inzet van de medewerkers om de passagier op alle fronten van dienst te zijn en hem/haar het gevoel te geven dat er daadwerkelijk voor hen wordt gezorgd. "Het gaat hier om een gerenommeerd en grootscheeps onderzoek onder passagiers. Het feit dat wij wederom deze beoordeling hebben gekregen, geeft aan welke hoge eisen wij als maatschappij stellen."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketing afdeling van Malaysia Airlines op telefoonnummer: 020-5216282 of met Ocky Wiemeyer/Ilse Hage van Wieco ImPRove Communication: Telefoon: 020-7155330. E-mail: info@wieco.nl.

---- --