Ingezonden persbericht


Persbericht

ConceptSales wordt SilverBack distributeur voor de Benelux

Lelystad, 5 april 2007 - ConceptSales, een strategische, Nederlandse ICT-dienstverlener, heeft een overeenkomst gesloten met SilverBack Technologies, een toonaangevende leverancier van IT-beheerproducten. Binnen de overeenkomst is ConceptSales per direct de officiële distributeur van de SilverBack-producten geworden voor de Benelux. Met de overeenkomst versterken beide ondernemingen hun relatie en wordt een betere service voor de Benelux-markt gerealiseerd. "ConceptSales heeft SilverBack geholpen met de introductie van de producten op de Benelux-markt, aangevuld met lokale ondersteuning, installatie en training", aldus Bruce Lutz, Director of International Sales bij SilverBack Technologies. "Als distributeur zal ConceptSales nu zorgen voor de verdere verbetering van de service en de klanttevredenheid. We hebben veel vertrouwen in de mogelijkheden van ConceptSales om ons klantenbestand te voorzien van verkoop- en technische ondersteuning van het hoogste niveau."

ConceptSales biedt met het Create Profit-programma aan IT-dienstverleners een oplossing die effectief leidt naar een snelle start met succesvolle diensten. De SilverBack-technologie is een essentieel onderdeel van dit programma. "SilverBack's distributiemodel helpt eindgebruikers te profiteren van de toonaangevende SilverBack-technologie via partners zoals ConceptSales", aldus Simon Voogd, Senior Program Manager bij ConceptSales. "Traditionele tooling kost tienduizenden euro's in aanschaf en daarna nog eens maanden om in te richten. Daar bovenop komt nog het beheer van de omgeving, zoals updaten etc. SilverBack doet dit via een all-in maandbedrag. Dit vergt dus weinig opstartkosten en biedt een flexibele en transparante kostenstructuur. Wij bieden de SilverBack-software, evenals training en ondersteuning. Dit maakt deel uit van onze strategie om voor onze ICT-partners een snelle groei te realiseren op het gebied van managed services."

SilverBack is specifiek ontworpen om te worden ingezet door managed services-aanbieders. De 'multi-tenant'-structuur maakt het mogelijk meerdere klanten onafhankelijk van elkaar te beheren vanuit dezelfde beheeromgeving. Hiertoe hoeft die beheeromgeving niet opnieuw te worden ingericht, ontwikkeld of bijgehouden. Klanten profiteren van geïntegreerde bewakingsexpertise die snel en goedkoop beschikbaar is. Met name klanten met veel locaties maken optimaal gebruik van de vele voordelen.

Over SilverBack Technologies
SilverBack biedt software voor monitoring en beheer op afstand gericht op applicatieontwikkelaars en managed service providers. Het unieke, gedistribueerde platform voor meerdere abonnees, is ontworpen voor beheer van uiteenlopende servers en netwerken die door de klant worden gecontroleerd. De oplossing omvat de complete IT-infrastructuur, inclusief servers, desktops, netwerk- en beveiligingsapparatuur, printers en UPS-systemen.