Ingezonden persbericht


Utrecht, 5 april 2007

Ontwikkeling op het TCN Media Park bereikt nieuw hoogtepunt

Het toekomstige onderkomen van SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT (NETHERLANDS) BV heeft op dinsdag 27 maart 2007 het hoogste punt bereikt. Het kantoorgebouw met de naam de Matrix wordt gerealiseerd op het Media Park in Hilversum, een project van TCN Property Projects, en vormt een belangrijk onderdeel in de ambitie om het Media Park te ontwikkelen tot een toonaangevend mediacluster in Europa.

Deze ontwikkeling was voor Rick van Schooten, managing director van SONY BMG, Otger Meuwissen, wethouder van de gemeente Hilversum, Jim Reerink directeur TCN Media Park en Rudy Stroink, CEO van TCN Property Projects reden om het glas te heffen.

Rudy Stroink is zeer blij met de komst van SONY BMG naar het Media Park. "Het is een versterking van het imago en daarnaast past de huisvesting van SONY BMG geheel binnen de uitstraling van "Cross Media Village" en binnen de verdere ontwikkelingen".

Medio juli wordt het gebouw opgeleverd en begin augustus neemt SONY BMG haar intrek.

TCN Property Projects
TCN Property Projects is een jong en innovatief vastgoedbedrijf. TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België, Verenigd Koninkrijk, Turkije, Charlemagne, Spanje en Hongarije. De vastgoedonderneming is gestart in 1994 en kent een onconventionele aanpak van complexe vastgoedprojecten. Geïntegreerd projectmanagement zorgt voor waardecreatie vanaf de conceptontwikkelingsfase tot en met het vastgoedbeheer. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt door meer dan 200 medewerkers.

SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT
SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT is de wereldwijde Music Joint Venture van Bertelsmann A.G. (50 %) en Sony Corporation of America (50%) met vestigingen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York. SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT heeft internationale supersterren onder contract, zoals Eros Ramazzotti, Jennifer Lopez, Miles Davis.

Ook vermaarde Nederlandse artiesten zoals o.a. Krezip, Raffaëla en Xander de Buisonjé, brengen muziek uit op het SONY BMG label.

Belangrijkste labels: Arista Records, Columbia Records, Epic Records, Jive Records, J Records, LaFace Records, RCA Records en Masterworks