Oad reizen

Oad Reizen ontvangt "Million Dollar Sales Award" | Donderdag 5 April

Reisorganisatie Oad heeft op 4 april in het Oad-kantoor in Holten de "One Million Dollar Sales Award" van China Airlines in ontvangst genomen. Giovanni Barbuio, Business Unit Directeur European & Intercontinental Flightdestinations, en Gienne te Gronde, Business Unit Manager Intercontinental Flightdestinations, namen de prijs in ontvangst. China Airlines kent de prijs toe als erkenning voor de behaalde resultaten van het afgelopen jaar. In dit geval heeft Oad Reizen meer dan een miljoen dollar omzet gegenereerd op de bestemming Thailand in samenwerking met China Airlines. Oad Reizen vliegt dagelijks met China Airlines naar Bangkok.

Thailand specialist
Voor Oad Reizen is dit de tweede prijs voor het Azië reisaanbod, die ze in ontvangst mogen nemen dit seizoen. In januari werd de Azië-veer uitgereikt aan Oad en nu dus deze Sales Award. "We zijn er trots op dat onze inspanningen gewaardeerd worden om een bijzonder product neer te zetten tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en met een zeer ruim aanbod." vertelt Giovanni Barbuio. "De veer spreekt de waardering uit voor het product in de reisbranche en deze award toont aan dat we zeer goede resultaten hebben bereikt in de verkoop" besluit Barbuio.

Oad Reizen in Thailand
Oad Reizen brengt twee keer per jaar een uitgebreide Thailand-gids uit met een zeer ruim aanbod. Nieuw dit seizoen is de toevoeging van Vietnam, Laos en Cambodja aan deze gids. Zowel in de vorm van individuele als groepsrondreizen. Zo kan de klant kiezen uit excursiereizen, groepsreizen of een individuele vakantie. In de gids presenteert Oad een keur aan accommodaties in diverse prijsklassen. Er is een Nederlandssprekende reisleiding aanwezig.