Conferentie over multiprobleemgezinnen

vrijdag 23 februari 2007

Wat is effectief in de hulp aan multiprobleemgezinnen? Het kenniscentrum MPG houdt er op 5 april een conferentie over.

Praktijkwerkers in de zorg voor Jeugd en Gezin zetten zich op zeer verschillende wijze in voor positieve veranderingen in gezinnen. De mogelijkheden zijn legio. Tijd voor een overzicht van goedwerkende interventies waarmee kinderen, jongeren en hun ouders ondersteund, begeleid of geholpen kunnen worden. En voor een antwoord op de vraag: wat zijn eigenljk goede interventies? Wat werkt wel en wat niet in de zorg voor probleemgezinnen?
De conferentie Multiprobleemgezinnen wat werkt? gaat een antwoord zoeken op beide vragen. Het kenniscentrum Multiprobleemgezinnen organiseert hem.

Het kenniscentrum MPG maakt organisatorisch deel uit van de School of Social Work van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Het bestaat uit een cluster van activiteiten -uitwisseling van expertise, onderwijsontwikkeling, onderzoek, publicatie etc.- op het gebied van een specifieke doelgroep: multiprobleemgezinnen.

Conferentie Multiprobleemgezinnen, wat werkt?
Datum: Zwolle, 5 april 2007
Omschrijving: Alle beschikbare kennis over een effectieve benadering van deze 'zware' gezinnen, met ruimte voor experimenten. Kosten: 100,- (studenten 30,-)
Meer informatie: www.multiprobleemgezinnen.nl