Gemeente Weert

23 maart 2007

INFORMATIEAVOND PLAN LLTB STRAMPROY

Berlaere Vastgoedontwikkeling uit Best heeft in overleg met de gemeente Weert een plan voor nieuwe woonwijk in het centrum van Stramproy ontwikkeld. Het project heet "plan Walestraat" en bestaat uit 53 grondgebonden woningen. Daarnaast zijn er nog vier zelfbouwkavels die door de gemeente uitgegeven worden. De locatie van deze wijk is het voormalige LLTB-terrein met een aantal aangrenzende percelen.

De bouwvergunningsaanvraag voor het plan is ingediend en de verkoop van de woningen gaat binnenkort van start. Om geïnteresseerden te informeren over het plan wordt op 5 april a.s. om 19.30 uur een informatieavond georganiseerd in gemeenschapscentrum 'De Zaal' aan de Mariastraat 1 in Stramproy. Tijdens deze avond wordt het plan door de betrokken partijen, waaronder architect Teo Bähler, gepresenteerd. Ook zal de verkoopprocedure worden toegelicht. Verder worden de bezoekers in de gelegenheid gesteld vragen te stellen en het presentatiemateriaal van de woningen te bekijken.

Inschrijving zelfbouwkavels
Voor de zelfbouwkavels geldt dat waarschijnlijk eind mei een artikel in de Gemeentewijzer in Het Land van Weert verschijnt waarin de inschrijvingsprocedure voor deze kavels wordt toegelicht.

Marijke Creemers,
Infocentrum gemeente Weert
Postadres: Postbus 950, 6000 AZ Weert
Bezoekadres: Beekstraat 54 Weert
Telefoon: (0495) 575 300
Fax: (0495) 542 906
E-mail: m.creemers@weert.nl
Algemeen e-mailadres: gemeente@weert.nl
Website: http://www.weert.nl

2007.073 FS


---- --