Provincie Overijssel

Persuitnodiging

Zwolle, 4 april 2007

Ondertekening afspraken project vitale bedrijventerreinen

De gedeputeerden Carry Abbenhues en Theo Rietkerk ontvangen op donderdagochtend 5 april zeven wethouders voor de ondertekening van de procesafspraken over het versneld herstructureren van zeven verouderde bedrijventerreinen in Enschede, Kampen, Almelo, Hardenberg, Zwolle, Ommen en Zwartewaterland. Deze zogenaamde aanjaagprojecten kunnen na afronding als voorbeeld voor andere gemeenten en bedrijventerreinen dienen.

Naast de ondertekening van de procesafspraken neemt gedeputeerde Carry Abbenhues de DigiTheek van ontwikkelingsmaatschappij Oost NV in gebruik. De DigiTheek is een unieke verzameling van brochures, rapporten, beleidsnota's en presentaties over bedrijventerreinen. Deze informatie wordt verzameld in het kader van de projecten die Oost NV uitvoert op bedrijventerreinen, in opdracht van de provincies Overijssel en Gelderland en het Ministerie van Economische Zaken. De verzamelde kennis in de DigiTheek is uitermate bruikbaar voor overheden, bedrijvenverenigingen en belangenorganisaties, die zich met bedrijventerreinen bezighouden.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst op 5 april a.s. tussen 10.00 en 11.00 uur op het provinciehuis.

Informatie: team Communicatie, Bonnie van der Meer, telefoon 038 499 9224 of bij spoedvragen buiten kantooruren 06 183 00 003