Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Nieuwe CFO ABN AMRO Hypotheken Groep

Amersfoort, 5 april 2007 - Marcel Zuidam (36) wordt per 16 april 2007 benoemd tot CFO van ABN AMRO Hypotheken Groep. In die hoedanigheid wordt hij verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden Finance, Legal, Riskmanagement en Projects.

De directie van ABN AMRO Hypotheken Groep bestaat dan per eerdergenoemde datum uit Frank van der Heijden (CEO), Jan van Baars en Marcel Zuidam.

Marcel Zuidam is sinds 1994 werkzaam bij ABN AMRO Bank in uiteenlopende (management) functies, laatstelijk als Hoofd Accountmanagement Finance Corporate Clients binnen de Business Unit Nederland.

Frank van der Heijden:"We zijn verheugd met de versterking van ons directieteam door Marcel Zuidam. Zijn specifieke kennis en ervaring zullen onze organisatie veel toegevoegde waarde leveren."

Over ABN AMRO Hypotheken Groep
ABN AMRO Hypotheken Groep is gespecialiseerd in het verstrekken en beheren van hypotheken. Door onze jarenlange ervaring en de voortdurende verbetering van onze producten en processen zijn wij een van de grootste gespecialiseerde hypotheekverstrekkers in Nederland. Met de merken ABN AMRO, Florius, MNF Bank en MoneYou hebben wij voor iedere klantengroep een sterke propositie die beantwoordt aan de uiteenlopende klantwensen. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is een 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht