Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds keert Euro 1,52 kwartaaldividend uit

Amsterdam - 5 april 2007 - Het Vastgoed Fundament Fonds keert op 5 april een kwartaaldividend uit van Euro 1,52 per aandeel aan haar beleggers. Ook dit kwartaal heeft het Vastgoed Fundament Fonds wederom haar prognoses waargemaakt. In vergelijking met andere vastgoedbeleggingsfondsen kent het fonds één van de hoogste dividend rendementen.

Gezien de ontwikkelingen in de (vastgoed)markt verwacht de directie van het Vastgoed Fundament Fonds ook voor dit jaar een gemiddeld rendement van 8 - 10% op jaarbasis te realiseren.

Het Vastgoed Fundament Fonds is een vastgoedbeleggingsinstelling, waarvan de aandelen dagelijks verhandeld worden tegen een koers die gebaseerd is op de intrinsieke waarde van het fonds. Hierdoor en door de unieke samenstelling van het fonds, namelijk beleggingen voor circa 2/3 in direct onroerend goed en circa 1/3 in Europese beursgenoteerde vastgoedaandelen, genereert het fonds een mooi rendement met een zeer stabiel dividendrendement. De voor uitkering beschikbare winst wordt elk kwartaal in de vorm van dividend aan de beleggers uitgekeerd.

Het Vastgoed Fundament Fonds wordt beheerd door Annexum, een toonaangevende specialist in vastgoedbeleggingen voor de particuliere en institutionele markt. Het totale beheerde vermogen van Annexum bedraagt circa Euro 650 miljoen. Annexum Invest is onder meer bekend vanwege haar succesvolle fondsen als Casino Vastgoed Amsterdam CV, De Planeet CV, Vastgoed MECC CV, Crystalveste CV, Smaragdveste CV en Saffierveste CV.



Ingezonden persbericht