Tweeduizendste boek op lulu.nl


UTRECHT, 20070405 -- Onlangs publiceerde de Nederlandse Ingrid Vos met `Het is donker, het is nacht', het tweeduizendste boek op Lulu.nl. Een week eerder werd de miljoenste gebruiker van Lulu.com geregistreerd. Tot op heden zijn er wereldwijd meer dan 100.000 werken gepubliceerd via Lulu.com - waarvan ruim 96.000 boeken - allen geschreven door nieuwe auteurs. Via de Nederlandse site zijn er sinds de start in 2006 tweeduizend Nederlandstalige boeken gepubliceerd, vanuit een-en-vijftig verschillende landen, waaronder Nauru, een eiland in de Stille Oceaan.

Het is donker, het is nacht
`Het is donker, het is nacht' is een vrolijk voorleesboekje voor peuters en kleuters die slechthorend of doof zijn, en voor kinderen met spraak en/of taal moeilijkheden. In het boekje vertelt Kasper een versje in het Nederlands met gebaren. Voor ouders die net beginnen met de Nederlandse gebarentaal of met Nederlands met gebaren is dit een makkelijk en leuk boek om voor te lezen.

Ingrid Vos is de moeder van Kasper (4) en Maurits (2). Maurits is slechthorend. Thuis spreken ze Nederlands met gebaren. Tijdens een vakantie werd aan tafel het versje "het is donker, het is nacht"
bedacht. Voor het boekje heeft Kasper alle gebaren gemaakt, die door Ingrid zijn gefotografeerd. Met behulp van photoshop elements zijn foto-illustraties, de tekst en vingerspel-tekst toegevoegd.

Lulu.com
Lulu is de wereld van het uitgevenaan het veranderen door het mogelijk te maken voor auteurs van boeken, video's, multimedia en andere content, om hun werk zelf uit te geven en de controle over de redactie en de auteursrechten volledig in eigen handen te houden. Lulu stelt personen en bedrijven in de gelegenheid om kwaliteitscontent te creëren en deze direct te verkopen in het storefront.

Productdetails Het is donker, het is nacht:

Gedrukte versie: 20 pagina's, 9" x 7", saddle-stitch bindwijze, full-colour inkt
Uitgever: Ingrid Vos
Copyright: © 2007 door Ingrid Vos Standard Copyright License
Taal: Dutch
Land: Netherlands
Uitgave: Eerste uitgave

Het boek is te koop op Lulu.nl





Storyville Public Relations