Mobile Bridges werkt samen met toonaangevende Peruaanse uitgever Epens


HOORN NH, 20070405 -- Epensa is de meest vooraanstaande uitgeversmaatschappij in Peru. Zij is uitgever van populaire nationale kranten in Peru zoals de Ojo, Aja, Correo en El Bocón. Met deze kranten worden verschillende marktsegmenten bediend. Door het formaliseren van de samenwerkingsovereenkomst met Epensa, verwacht Mobile Bridges Peru substantiële interactie te genereren tussen gedrukte media en lezers dankzij mobile marketing services.

Epensa wil hiermee van haar kant de noodzakelijke impuls geven om interactiviteit en meer participatie van haar lezers te bewerkstellingen. De focus richt zich op de SMS marketing diensten die Mobile Bridges kan bieden. Daarbij gaat het erom dat de nodige SMS response diensten naadloos in de kranten worden opgenomen. Het wordt daarmee het eerste daadwerkelijke bewijs in Peru dat gedrukte media ook op een andere manier een hechte relatie met lezers kunnen opbouwen.

Aquiles Chulluncuy, Managing Director Mobile Bridges Peru over de positie van Mobile Bridges: "Wij hebben er geen enkele moeite mee dat men ons als duidelijk anders dan onze concurrenten beschouwd. Die onderscheidende positie stelt ons in staat om op basis van ons SMS platform en de opgedane ervaring met meerdere media, samen met Epensa winstgevende oplossingen te creëren. Met onze huidige contacten kunnen wij effectief een potentiële markt van 9 miljoen gebruikers van mobiele telefoons aanboren."


Over Epensa:

Epensa is in Peru toonaangevend in het verstrekken van kwaliteitsnieuws en -informatie. Dat gegeven plus de zeer redelijke tarieven worden zeer gewaardeerd door haar lezers.

Voor verdere informatie over Epensa: http://www.epensa.com.pe


Over Mobile Bridges:

Mobile Bridges is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in mobiele toepassingen. Specialisaties: mobile chat, media-interactie, distributie van content, gateway en billing. Mobile Bridges is een zelfstandige onderneming, opgericht in 2002 en heeft kantoren in Nederland (Hoorn NH) en Peru (Lima). Er zijn thans 34 medewerkers in vaste dienst.


Voor verdere informatie:

Bezoek: www.mobilebridges.com

Europa, Noord-Amerika en Azië Pacific
Alexander Reus
E-mail: pr@mobilebridges.com
Telefoon: +31 (0)88.2200200

Latijns Amerika
Aquiles Chulluncuy Rios
E-mail: pr.peru@mobilebridges.com
Telefoon: +51 (1)243.2376