Hoegaarden introduceert witbier tweeling Ros? en Citron


Internationale primeur voor Nederland

BREDA, 20070405 -- Hoegaarden, de marktleider in het Nederlandse witbiersegment introduceert een nieuwe, verfrissende tweeling: Ros? en Citron. Met Hoegaarden Ros? heeft Nederland bovendien de internationale primeur, aangezien dit het eerste land is waar deze variant verkrijgbaar zal zijn.

Hoegaarden Ros?
Hoegaarden Ros? is het originele witbier (alc. 4,5% vol) met het fris-zoete karakter van Ros?. De fruitige smaak en verleidelijke afdronk ontstaan door de melange van rode vruchten, waaronder frambozen. Hoegaarden Ros? is vanaf medio april verkrijgbaar in de horeca en als 6-pack bij supermarkt en slijterij.

Hoegaarden Citron
Hoegaarden Citron is het originele witbier (alc. 3% vol) dat als eerste met de smaak van citroen en limoen op de markt komt. Het is extra licht en verfrissend met een lager alcoholpercentage. Ook Hoegaarden Citron is vanaf medio april verkrijgbaar in de horeca en als 6-pack bij supermarkt en slijterij.

Voor ieder genietmoment
Hoegaarden brengt met Ros? en Citron een verfrissende en verleidelijke tweeling op de markt die op ieder genietmoment van de dag kan worden gedronken. Bijvoorbeeld na het werk, als aperitief of op het terras.

Kennismaken met Hoegaarden Ros? en Citron
Om de horeca en consument kennis te laten maken met de nieuwe Hoegaarden tweeling zal Hoegaarden de komende maanden een aantal aantrekkelijke promoties houden. Zo zal gelijktijdig met de introductie in april bij 75.000 kratten Dommelsch een 30cl fles Hoegaarden Ros? worden toegevoegd om vrijblijvend te proeven. In de zomer wordt een soortgelijke actie gehouden; dan wordt in 75.000 kratten Dommelsch een 30cl fles Hoegaarden Citron toegevoegd. Bij deze kratten zit ook een kaart voor 1,50 Euro korting bij de aanschaf van een sixpack Hoegaarden Ros? of Citron.

Over Hoegaarden
Met ruim 50% marktaandeel is Hoegaarden de onbetwiste marktleider in het Nederlandse witbiersegment. Al sinds 1445 wordt in Belgi? het echte, ongefilterde en van nature troebel witbier gebrouwen. Op dezelfde traditionele en authentieke wijze worden ook Hoegaarden Ros? en Citron gebrouwen.





Ingezonden persbericht