Rita Reys, Willeke Alberti en Ben Cramer bij MAX

26.03.2007 / 18:11 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Omroep max

Omroep max

Persbericht

Hilversum, 26 maart 2007

Rita Reys in Carré, jubileumconcert Ben Cramer en Willeke Alberti's Goud exclusief bij MAX op televisie

MAX zendt vanaf 6 april een drietal unieke concerten uit op vrijdag om 17.35 uur op Nederland 2.

Rita Reys in Carré, vrijdag 6 april om 17.35 uur op Nederland 2: een uniek concert van 'Europe's first lady of jazz' Rita Reys. 'Rita Reys schittert in een vol Carré', kopte het NRC Handelsblad. De Telegraaf noemde het een 'Weergaloos optreden'. Op vrijdag 6 april zendt MAX een compilatie van dit concert exclusief uit op Nederland 2. Tijdens het concert bracht Rita haar grote succesnummers, zoals Love for sale, I thought about you en Fly me to the moon ten gehore. Ook nieuwe stukken als Russian Lullaby ontbraken niet. En ze kreeg deze avond haar Oeuvre Edison uitgereikt, uit handen van Hans van Willigenburg.

Jubileumconcert Ben Cramer, vrijdag 20 april om 17.35 uur op Nederland 2: De bijna 60-jarige zanger vierde onlangs zijn veertigjarig jubileum in 't Spant en bracht daar het beste uit zijn carrière ten gehore. 'Ben Cramer betovert Spant', berichtte Wilma Nanninga in de Telegraaf. Een compilatie van dit concert is exclusief bij MAX te zien op 20 april op Nederland 2. Ben neemt ons mee door zijn hele repertoire van zijn Top 10 hit Zai, zai zai en De Clown tot Barcelona. Met unieke gastoptredens van Joke de Kruijff, met wie hij nummers uit The Phantom opvoert, en schitterende duetten met Jorge Castro, Liesbeth List en de Dutch Diva's.

Willeke Alberti Goud, vrijdag 27 april om 17.35 uur: Met haar bijzondere theatervoorstelling Goud vierde Willeke Alberti haar vijftigjarig jubileum in het vak. Alleen bij MAX is een compilatie van Goud te zien. De koningin van het Nederlandse lied zingt in deze innemende show bekende nummers als Spiegelbeeld, De Glimlach Van Een Kind, Telkens Weer en Het Oude Huis. En ook nieuwe nummers hebben een belangrijke plek in. En liedjes van Conny Vandenbos, Rob de Nijs en de Blue Diamonds komen voorbij. Brigitte Nijman en Frans Schraven staan haar op formidabele wijze bij. La Alberti swingt zich soepel en intens genietend door een aaneenschakeling van jaren zestig en zeventig hits heen.

Van alle 3 de concerten verschijnt binnenkort een afzonderlijke DVD met daarop de complete registratie van het concert.

Einde persbericht

Voor meer informatie kunt u bellen met Omroep MAX: 035 -6259050 Jan Slagter 06-22747280