Gemeente Dongen


Internationaal Voetbaltoernooi om de Looierscup in Dongen

Van vrijdag 6 april tot en met maandag 9 april vindt in Dongen het internationale voetbaltoernooi om de Looiers Cup plaats. De Dongense voetbalclub DVVC heeft ook dit jaar weer haar beste beentje voor gezet om dit schitterende internationale toernooi om de Looierscup te organiseren. En bij voorbaat al met succes, want er hebben zich deelnemers uit Polen, Ierland, Duitsland, Denemarken, België, Frankrijk én natuurlijk Nederland gemeld, aldus wethouder Piet Panis.

De gemeente Dongen is trots op het feit dat dit internationale toernooi hier plaats vindt. Daarom organiseert de gemeente een feestelijke ontvangst in het gemeentehuis voor alle teamleiders van het toernooi. Burgemeester Simone Dirven zal de deelnemers welkom heten en toespreken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook krijgt iedere vereniging uit handen van burgemeester Simone Dirven een Looiersbeeldje uitgereikt.

Activiteiten
Na het openingswoord van wethouder Piet Panis op de eerste toernooidag staan er naast het spelen van voetbalwedstrijden ook andere activiteiten op het programma. Zo biedt de gemeente Dongen de toernooideelnemers de mogelijkheid om te gaan zwemmen in zwembad De Vennen. En natuurlijk wordt er een spetterende discoavond én een eindfeest georganiseerd!

Laatst gewijzigd: 27-3-2007