Gemeente Brunssum

De gemeente met Pasen

De gemeente is op Goede Vrijdag 6 april en Paasmaandag 9 april 2007 gesloten. Wel is de afdeling Bevolking op zaterdag 7 april geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. U kunt hier dan alleen terecht voor aangifte van geboorte en overlijden. De gemeente is vanaf dinsdag 10 april weer normaal geopend.

Paashaas op de markt

Op Paaszaterdag (zaterdag 7 april) bezoekt de Paashaas de markt van Brunssum. De vrolijk uitgedoste haas heeft voor de allerkleinsten een bijzondere verrassing in petto. Ieder Brunssumertje dat de Paashaas een hand komt geven, mag rekenen op de gratis verrassing.

De Paashaas is uitgenodigd door de gezamenlijke marktkooplui die van de markt op Paaszaterdag een vrolijk paasfeest hopen te maken. Iedere inwoner van Brunssum is van harte uitgenodigd om die dag met hun allerkleinsten de markt te bezoeken. De markt wordt gehouden op het Lindeplein, van 9.00 tot 15.00 uur.

paashaas

Afval tijdens Pasen

Op Paasmaandag (9 april) wordt er geen huisvuil ingezameld. De inzameling die op deze dag zou plaatsvinden, is verschoven naar zaterdag 7 april.

De milieuparken van Rd4 in Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Vaals zijn Paasmaandag gesloten.

Zie voor meer informatie over inzameldata en openingstijden van de milieuparken de Afvalwijzer 2007, of neem contact op met het servicepunt van Rd4: (045) 543 71 00.

---