AutoRai

Alfa Romeo-dealerschap in Roosendaal voor Tigchelaar Groep

(4/6/2007)
De Tigchelaar Groep gaat ook Alfa Romeo vertegenwoordigen in de regio rond Roosendaal. Op 1 april zijn de activiteiten vanuit Roosendaal van start gegaan.

Het Alfa Romeo-dealerschap vormt voor de Tigchelaar Groep een even welkome als logische uitbreiding van de bestaande activiteiten. Het bedrijf beschikt over vestigingen in Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal, en vertegenwoordigt daar de merken Saab, Seat, Ford, Chevrolet USA, Corvette en Cadillac.

De Tigchelaar Groep heeft een historie die teruggaat tot 1936, toen M.J. Tigchelaar in Breda een busbedrijf opende. Sinds 1953 treedt het bedrijf op als Ford-dealer, waarna het familiebedrijf snel groeit. Nu staat bij de Groep de vierde generatie Tigchelaar aan het roer, en telt het bedrijf een veelvoud aan bedrijven die mobiliteit als kernactiviteit hebben. Behalve de dealerbedrijven beschikt de Tigchelaar Groep over een autoschadeherstelbedrijf en een zelfstandige tak voor verhuur en leasing. Met 140 medewerkers realiseert de Tigchelaar Groep inmiddels een omzet van 65 miljoen euro.

âHet feit dat we nu ook het merk Alfa Romeo vertegenwoordigen, sluit perfect aan op onze activiteiten als Saab-dealer in Roosendaalâ, vertelt mededirecteur Wijnand Tigchelaar. âBeide merken hebben een specifieke klantengroep en producten die een geheel eigen benadering verlangen. Daarin zijn wij traditioneel sterk. Bij ons kiezen klanten niet alleen voor een merk, maar ook voor kwaliteit in dienstverlening. De kwaliteit van de producten moet daar overigens wel bij aansluiten, maar wat dat betreft zit het bij Alfa Romeo met nieuwe modellen als de Alfa 159 en Alfa Brera wel goed. We verwachten veel van deze nieuwe samenwerking en zullen er alles aan doen om liefhebbers van Alfa Romeo vanaf begin april in de juiste ambiance te ontvangen.â

Alfa Romeo Tigchelaar is gevestigd aan Belder 36a in Roosendaal, telefonisch te bereiken onder nummer (0165) 59 59 90.