Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen, 06-04-2007

Jeugdige bromfietser raakt bromfiets kwijt
ASSEN Vrijdagmorgen hebben agenten de bromfiets van een 16-jarige knaap uit Assen in beslag genomen. Even daarvoor zagen zij de jongen, zonder helm, met hoge snelheid de Talmastraat oversteken. Bij het zien van de politieauto ging hij er vandoor en reed dwars over parkeerplaatsen, plantsoenen en trottoirs. Hij werd uiteindelijk aangehouden en kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder helm, het ontbreken van een kenteken en gevaarlijk rijgedrag. (07-128387)

Reeks woninginbraken
VLEDDER In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in zeven woningen aan t Beusje, Delmer, Kreuzeveen, Bosbouwkamp en Torenlaan. Bij vijf woningen bleef het bij een poging en werd de deur en kozijn vernield. Geld, paspoorten, een fotocamera, gsm en een onbekend bedrag aan geld werd weggenomen. (07-128338)

Agenten houden plakker aan
BEILEN Vrijdagmorgen hebben agenten een 35-jarige man uit Groningen bekeurd die posters aan het plakken was aan de Domoweg. Zijn plakspullen werden in beslag genomen en de man kreeg een waarschuwing mee dat bij een volgende overtreding hij de kans loopt dat zijn auto in beslag genomen wordt. (07-128426)

Om in contact te komen met Bert Peters, dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, of voor informatie over deze berichten kunt u bellen met 0592 - 45 1280.