Politie Gelderland-Midden

Herhaalde oproep getuigen in verband met ramkraak Bemmel.
Publicatiedatum: 6-4-2007 16:15:08

BEMMEL - In het onderzoek naar de ramkraak in een supermarkt in Bemmel doet de politie een herhaalde oproep voor getuigen. Nieuwe informatie die uit het onderzoek naar voren is gekomen geeft voor de politie de aanleiding opnieuw een oproep te doen.

Bij de ramkraak die plaatsvond op in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 maart rond 03.25 uur in een supermarkt aan de Kloosterplaats in Bemmel, is ook brand ontstaan die grote schade aan het pand tot gevolg had. De nieuwe informatie die de politie middels onderzoek heeft verkregen richt zich op een auto met een buitenlands, zwart- wit kenteken . Deze auto zou zich de dag voor de kraak in de buurt van de supermarkt hebben opgehouden. De politie vermoedt at deze auto iets met de kraak van doen heeft.

Getuigen die deze auto hebben gezien, of degenen die (op het moment zelf of de periode er voor) iets hebben gezien dat verband kan houden met deze zaak, wordt gevraagd met klem te reageren. De politie in Bemmel is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. We kunnen ons voorstellen dat u in dit geval liever anoniem uw melding wilt doen.
Dat kan ook, belt u dan het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---