Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van beroving met geweld

Publicatiedatum: 6-4-2007 16:22:24

Zevenaar de Politie zoekt getuigen in het onderzoek naar een beroving van een 19-jarige jongen uit Babberich, op 27 maart jongstleden.

Die dinsdag in maart reed het slachtoffer rond 18.00 uur met zijn bromfiets op het fietspad langs het spoor richting station Zevenaar, omdat hij daar met een vriend had afgesproken. Omdat hij te vroeg was voor een afspraak, besloot hij te wachten op het fietspad op de hoogte van de wijk Methen.

Het slachtoffer is daar aangesproken door een groepje van 4 a 5 jongens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar die hem vroegen of zij op zijn brommer mochten rijden. Het slachtoffer weigert dit. Wat daarna gebeurd is weet hij niet meer. Wel heeft het slachtoffer verwondingen aan zijn gezicht en mist hij onder andere een heuptasje en de sleutel van zijn bromfiets. De bromfiets zelf is niet meegenomen.

Informatie
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben voor of rond het tijdstip van voorval en nog niet hebben gereageerd. Ook getuigen die deze groep van 4 a 5 jongens in de leeftijd van 15 tot 18 jaar mogelijk hebben gezien, voor of na het tijdstip van de overval in de buurt van station Zevenaar of op het nabij gelegen fietspad, worden gevraagd zich te melden bij de politie Zevenaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer:0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Bent u geen getuige maar heeft u toch informatie over deze zaak, neemt u dan ook contact op met de politie op één van de genoemde telefoonnummers. 07-047574

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

kenteken. Deze auto zou zich de dag voor de kraak in de buurt van de supermarkt hebben opgehouden. De politie vermoedt dat deze auto iets wilt doen. Dat kan ook, belt u dan het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000