Kruip in de huid van een heks


06.04.2007 / 18:01 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: The amsterdam dungeon

The amsterdam dungeon

De griezelige attractie The Amsterdam Dungeon biedt gratis toegang voor alle heksen die het aandurven om met Pasen te komen griezelen.

Geen zin in paaseieren schilderen dit jaar? Word je totaal onpasselijk bij de gedachte dat je weer aan de paasbrunch moet bij je schoonmoeder? Neem je schoonmoeder mee naar The Amsterdam Dungeon en deze heks krijgt gratis toegang!

'Bezoekers kunnen iemand meenemen waarvan zij denken dat diegene op een heks lijkt. Overtuig één van onze acteurs aan de deur dat we daadwerkelijk met een echte heks te maken hebben en die persoon krijgt gratis toegang tot de Dungeon', legt marketing manager Nicole de Klerk uit.

'Natuurlijk mogen mensen verkleedt komen. Het kan ons niet gek genoeg. Des te gekker, des te beter, dus haal de heksenneuzen en bezemstelen maar uit de kast', zegt Nicole.

Sinds februari is de nieuwe attractie 'Ghosts, withches will hunt you' in The Amsterdam Dungeon te zien. Deze attractie neemt de bezoekers mee terug naar het huis van Meynes Cornelis in 1700, waar zij 150 jaar daarvoor een vreselijke vloek uitsprak over iedereen die toekeek hoe zij beestachtig gemarteld werd en op de brandstapel terecht kwam wegens hekserij.

'Je moet tegen een goed staaltje angst kunnen bij deze nieuwe attractie. Special effects en geluiden maken deze attractie tot een waar spektakel. We zijn erg benieuwd of de heksen van Nederland het aan durven en zich laten zien op Pasen bij The Amsterdam Dungeon', zegt Nicole.


Noot voor de redactie,