Ingezonden persbericht


MoneYou werft meer klanten met campagnemanagement platform van Veritate

Hypotheekverstrekker houdt klant op de hoogte via mail en sms

Amsterdam, 6 april 2007 - MoneYou breidt de website uit met event driven marketingactiviteiten (EDM) om meer websitebezoekers te converteren naar klanten. Veritate is als partner geselecteerd om dit platform op te zetten en de acties uit te voeren. De diverse activiteiten bestaan uit het versturen van e-mail- en sms-berichten die zijn afgestemd op de fase van het proces waarin de prospect zich bevindt.

Prospects kunnen via de website van MoneYou vrijblijvend een hypotheekofferte aanvragen. Binnen 15 minuten ontvangt de bezoeker een bericht dat de offerte kan worden gedownload. Uiteraard is het de bedoeling dat zoveel mogelijk offerte-aanvragers ook daadwerkelijk een hypotheek afsluiten. Om dit te bevorderen wordt de klant gericht benaderd met email en sms berichten waarbij hij op de hoogte wordt gehouden van de status van zijn aanvraag.

Marketing Manager Karin Polman: "Bovendien bespaart MoneYou hiermee op de Service Call kosten, omdat de klant automatisch op de hoogte wordt gehouden van de status van zijn aanvraag en hierover dus niet meer hoeft te bellen. Zo berichten wij de klant per sms dat zijn aanvraag finaal akkoord is en hij een afspraak kan maken bij de notaris." Managing Director van Veritate Marc Borgers vult aan: "het MoneYou EDM-programma omvat een matrix van doelgroepen en contactmomenten. De e-mail- en sms-functionaliteiten van het EDM-platform van Veritate geven daar invulling aan met de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal". "Een andere doelstelling is retentie, we willen een klant uiteraard zo lang mogelijk behouden. Door klanten tijdig een gericht aanbod te doen proberen we te voorkomen dat klanten gaan shoppen", aldus Karin Polman.

Over MoneYou
MoneYou, een zelfstandige onderneming van de ABN AMRO Hypotheken Groep, is opgericht in 2001. MoneYou is een financiële dienstverlener die de snelheid en toegankelijkheid van internet combineert met de degelijkheid en zekerheid van persoonlijk advies. MoneYou is geen tussenpersoon, maar hypotheekverstrekker (www.moneyou.nl). ABN AMRO Hypotheken Groep is een 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V. Met de hypotheekmerken ABN AMRO, Bouwfonds Hypotheken, MoneYou, en MNF Bank bekleedt ABN AMRO Hypotheken Groep de derde positie op de Nederlandse hypotheekmarkt.

Over Veritate
Veritate is een full service e-mailmarketingbureau dat bedrijven adviseert in het aangaan van een (online) dialoog met klanten. Met als visie dat persoonlijke media, zoals e-mail en sms, nog sterker dan 'oude media', eisen dat de boodschap optimaal is afgestemd op de individuele ontvanger. Vanuit die visie helpt Veritate EDM slim inpassen in elke bestaande bedrijfstrategie. Sinds 1999 verzorgt Veritate voor verschillende top 100 bedrijven gesegmenteerde klantbenadering, multichannel campagnes, databaseopbouw en integratie van direct e-mail in bestaande bedrijfsprocessen.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Karin Polman
Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort
Telefoon: 06-10914958
Email: karin.polman@moneyou.nl www.moneyou.nl

Willeke Bakker
Joop Geesinkweg 125 c
1100 AR Amsterdam
Telefoon: 020-470 21 11
Email: wbakker@veritate.com www.veritate.com