Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OPNIEUW NUMMER 1 SINGLE VOOR JAN SMIT!

Met de single "Op Weg Naar Geluk", afkomstig van het gelijknamige album, scoort Jan Smit deze week weer een nummer één hit in de GFK Mega Top 100. Na "Als De Morgen Is Gekomen" en "Cupido" is dit de derde nummer één van de in september 2006 uitgebrachte CD. De single, die voor de gelegenheid een dubbel LP-hoes met poster als verpakking heeft, bevat naast "Op Weg Naar Geluk" een drietal live-tracks.

De nieuwe dubbel-DVD "Gewoon Jan Smit Seizoen 2 ", met ruim zeveneneenhalf uur beelden van de populaire reality soap, komt in de DVD Film lijst van de GFK Mega Charts binnen op de zevende positie.

De single "Op Weg Naar Geluk" werd geschreven door de Volendammers Jan Smit, Simon Keizer en Jaap Kwakman. Deze laatste staat met de debuutsingle "Kom" van het trio 3js deze week op de 24e positie van de GFK Mega Top 100. Dit maakt, na onder meer een televisieoptreden bij 'Mooi Weer De Leeuw' en een radio-optreden bij Giel op 3FM afgelopen week, de weg vrij voor een later dit jaar te verschijnen debuutalbum. Aanstaande vrijdag 13 april staan 3js live bij 'De Gouden Uren' met Daniël Dekker op Radio 2, waar zij uiteraard ook "Kom" ten gehore zullen brengen.

De kaartverkoop van de 'Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour' die afgelopen week van start ging loopt voorspoedig. Voor meer informatie kunt u terecht op www.jansmitkomtnaarjetoetour.nl


7 april 2007

Volendam Music BV
Postbus 100
1130 AC Volendam
Tel.0299-365451
Fax.0299-365665
E-mail: info@volendammusicbv.nl Internet: www.volendammusicbv.nl

www.jansmit.com

---- --