Audio/Webcam Chat voor studenten


Studie, Stage, Stappen: De eerste gratis webcam chat speciaal voor studenten

BENNEKOM, 20070406 -- Begin april is Internet Publishing gestart met "Studenten Chat", een gratis online chatbox met audio/webcam support voor alle 400.000 HBO en WO studenten op Internet www.studentenchat.com . Binnen deze chat kunnen studenten in heel Nederland met elkaar in contact komen en informatie uitwisselen over alles wat te maken heeft met studeren, stage lopen en vrije tijd. "Studie, Stage, Stappen" zijn dan ook de kernwoorden.

Naast studenten krijgen ook instellingen en onderwijzend personeel een plek binnen de chat, zodat relevante informatie van de opleiding met de student kan worden uitgewisseld. Het gebruik van de site is gratis voor iedereen die de beschikking heeft over een internet verbinding.

Studenten Chat
Internt Publishing is sinds begin 2007 actief met het project Studenten Chat. Het is een internationaal netwerk waarmee uiteindelijk iedere student en medewerker van een HBO of Universiteit gratis toegang krijgt tot een online chat community en video conferencing. Het vormt een internationaal platform waarmee een student eenvoudig contact met een studiegenoot in een andere plaats of land kan onderhouden en virtueel ontmoeten. Ook de onderwijsinstellingen en leraren kunnen participeren.

Studenten
Naast interessante en leuke informatie over zichzelf, kunnen onder andere favoriete homepages van andere leden, interessante artikelen uit de site en interessante links op Internet worden gedeeld. Studenten kunnen zelf ook een bijdrage leveren aan de site door een profiel te maken.





Studenten Chat