Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Politie zoekt slachtoffers van handtastelijke man
Publicatiedatum: 6-4-2007 18:36:06

ARNHEM De politie heeft op 6 april rond 16.45 uur een 63-jarige man uit Arnhem aangehouden. De man was opgehouden door een aantal ondernemers in de Steenstraat, nadat deze gezien hadden dat de man handtastelijk was naar diverse vrouwen in die straat; de politie heeft daarop de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Op grond van getuigenverklaringen gaat de politie er vanuit dat de man zeker zes vrouwen onzedig heeft betast aan de borsten en de billen.

Momenteel heeft de politie dus de beschikking over getuigen en een verdachte; slachtoffers ontbreken echter op dit moment nog. Daarom is de politie dringend op zoek naar vrouwen die zich als slachtoffer aan de politie bekend willen maken en aangifte willen doen. Signalement van de verdachte:Het gaat om een man die op 6 april in de Steenstraat richting het NS-station Velperpoort liep; de man is
1.65-1,70 meter land, droeg een donkere jas, een lichte trui en een spijkerbroek. De man had zwart-grijs haar en een smal gezicht met uitstaande jukbeenderen.

Men kan zich melden bij de politie Gelderland-Midden op telefoon 0900-8844.

Politie Gelderland-Midden
Bureau Communicatie | Ronald van der Leeden
Telefoon: 026-3524721 | bereikbaar tot 19.45 uur
---