Cast The Wiz bedankt fans met paasontbijt


06.04.2007 / 20:48 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Van den ende theaterproducties

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Vorige week verkocht musical The Wiz van Joop van den Ende Theaterproducties haar half miljoenste ticket. Dit succes is mede te danken aan de warme omarming van haar trouwe fans. De hoofdrolspelers van de swingende feelgood musical wilden dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en nodigden de zes grootste fans uit om in het theater en kijkje achter de schermen te nemen.

De musical die in het teken staat van doorzettingsvermogen en het geloof in jezelf is o.a. bekend van de wereldbekende hits A Brand new Day en Ease On Down The Road. Elke dag is een nieuwe dag die je met dit motto tegemoet treedt. Geheel in het teken van het nummer Goedemorgen Nieuwe Dag bedanken de hoofdrolspelers de fans met een paasontbijt.

De fans afkomstig uit het gehele land waaronder, Rotterdam, Leersum, Breda, Bodegraven en Utrecht keken hun ogen uit bij het reilen en zijlen achter de schermen. Wel 25 keer zaten sommigen in de zaal, maar nog nooit eerder zijn deze fans achter de schermen geweest. Het kleurrijke geheel van de kap- en grimruimte waren duidelijk favoriet. De metamorfose die vooral de Laffe Leeuw en de Blikkeman ondergingen waren onvergetelijk.

De swingende feelgood musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie van Joop van den Ende Theaterproducties is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. The Wiz speelt sinds de première in september avond aan avond voor volle zalen en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

14) Noot voor de redactie/