Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Atlasgroep Feijenoord houdt open dag op 7 april

Atlasgroep Feijenoord (AGF / 2e bij de verkiezing voor de vrijwilligersprijs Ring van Feijenoord) bestaat uit een groep vrijwilligers, die streeft naar het leefbaar maken van de buurt.

Activiteiten

Ook organiseren ze zinvolle activiteiten voor de jeugd. Ieder weekend verzamelen zich zon 175 kinderen en jongeren in buurthuis Het Ravennest, variërend in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Ze doen mee aan sportactiviteiten, Arabische les en uitstapjes. Ook krijgen ze huiswerkbegeleiding.

Belangrijke rol

Iedereen is in de groep welkom, van welke nationaliteit dan ook. De oudercommissie van AGF vervult een belangrijke rol in de participatie van andere ouders/bewoners en het betrekken van buurtbewoners bij activiteiten. Een aantal keren per jaar vinden
voorlichtingsbijeenkomsten voor volwassenen plaats.

Open dag

Wilt u zelf ervaren hoe het er bij Atlasgroep Feijenoord aan toe gaat? Dat kan op zaterdag 7 april, van 12.00 tot 14.00 uur in Het Ravennest aan de Walravenstraat 33. Op deze open dag wordt er informatie gegeven over de activiteiten van AGF. Onder het genot van een kopje thee/koffie kunnen bezoekers kennis maken met de doelgroep, ouders en buurtbewoners.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met L. Raoui, via (06) 49 77 13 35 of met A. Ikane, via (06) 10 61 62 03. U kunt ook e-mailen naar: atlasgroepfeijenoord@hotmail.com.