Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Paasfestival op Boulevard Zuid: zaterdag 7 april

Op zaterdag 7 april bezoeken tussen 11.00 en 16.00 uur diverse paashazen winkelcentrum Boulevard Zuid.

Ze delen onder andere chocolade paaseieren uit aan het winkelende publiek. Ook is er een grote paasmarkt die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Kindertrein
Er zijn nog veel meer leuke activiteiten tijdens het paasfestival op de Boulevard Zuid. Zo rijdt er een prachtige kindertrein over de hele Boulevard. De kinderen kunnen bij de halte wachten en als de trein arriveert, kunnen ze instappen en een ritje maken. Volwassenen mogen uiteraard ook meerijden.

Schminken
Sommige kinderen vinden het misschien leuk om als paashaas rond te lopen. Er is een visagist die hen als paashaas, of als iets anders, kan schminken.

Klimglijbaan en springkussen
Op het Strijenseplein komt een paashaas-klimglijbaan te staan. Kinderen kunnen zes meter klimmen, om daarna in een sneltreinvaart naar beneden te glijden. Verderop wordt ook een paashaas-springkussen geplaatst.

Paashazenorkest
Een paashazenorkest van circa tien paashazen maakt het festival kompleet. Gedurende vier uur spelen zij vrolijke melodietjes. Alles bij elkaar zijn er deze dag enorm veel paashazen aanwezig die er één groot feest van maken op de Boulevard Zuid!

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met Farid Darkaoui, één van de laanmanagers van de Boulevard Zuid. Hij is te bereiken via telefoonnummer (06) 24 55 41 43.