Circuit Park Zandvoort


---

Paasraces 2007

Het officiële nationale autosportseizoen zal tijdens de traditionele Paasraces, op zaterdag 7 en maandag 9 april, van start gaan. Op zowel de zaterdag als de maandag zullen de bezoekers een vol autosportprogramma voorgeschoteld krijgen.

Aan de start verschijnt onder andere de BMW 130i Cup, met dit jaar een nog aantrekkelijker geluid, grotere racebanden en kunststof onderdelen. De Formule Ford, dit jaar rijdend met de nieuwe Duratec 1600 motor, zal tijdens de Paasraces in actie komen. Ook de SEAT Cupra Cup heeft enkele wijzigingen ondervonden. Zo is het raceformat aangepast en zullen de auto's dit jaar op Bio-Diesel rijden.

Spannende races kunnen verwacht worden in de vernieuwde Dunlop SportMaxx Clio Cup. Tijdens de Paasraces zal men van start gaan met de Renault Clio RS III. Een geheel nieuwe raceklasse is de Suzuki Swift Cup. Dit is een beginnersklasse waar racetalent vanaf 15 jaar al aan mag deelnemen. Het programma wordt daarnaast nog aangevuld met een optreden van het Delta-Lloyd Private Banking NK Historische Toerwagens en GT's.

Het programma zal op zaterdag 7 april om 9.30 uur beginnen met de kwalificaties. Vanaf 14.00 uur zullen een drietal races verreden worden. Op maandag 9 april begint programma om 10.00 uur.

Op beide dagen kost een duin-kaart EUR 12. Een paddock kaart biedt naast de duinen ook toegang tot het rennerskwartier en kost EUR 35. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang tot de duinen en op de paddock-kaart ontvangen zij 50% korting.

© Copyright 2007 Circuit Park Zandvoort. ® All rights reserved. |