Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Carice van Houten signeert bij Movie MAX

Son, 20 maart 2007 - Carice van Houten signeert op zaterdagmiddag 7 april bij Movie MAX Zeeburg aan de Oostelijk Handelskade 1051 in Amsterdam.

De populairste Nederlandse actrice van dit moment is op 7 april van 15.00 uur tot 16.00 uur aanwezig bij Movie MAX Zeeburg in het winkelcentrum Brazilië om handtekeningen uit te delen.

Zwartboek
Aanleiding voor deze feestelijke signeersessie is de dvd-release van Zwartboek, die vanaf 3 april te huur is bij Movie MAX. In de succesvolle WOII-thriller Zwartboek van regisseur Paul Verhoeven speelt Carice een joodse verzetstrijdster. In oktober zal ze samen met o.a. Chantal Janzen, Peter Paul Muller, Daan Schuurmans en Wendy van Dijk te zien zijn in de nieuwe romantische komedie Alles is Liefde.

Movie MAX
Kijk voor meer informatie op www.moviemax.eu. Movie MAX is onderdeel van Entertainment Retail Group, waartoe ook Videoland behoort. De twee organisaties hebben gezamenlijk 450 vestigingen en ruim 250 filmverhuurautomaten in de Benelux. Entertainment Retail Group is de grootste gespecialiseerde retailer op filmgebied.

Noot voor de redactie/