Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 20 maart 2007

Tijdens de paasdagen "Kinder-event" op Duinrell, Wassenaar

Met de paasdagen vindt van 7 tot en met 9 april aanstaande voor de bezoekers van Vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar een paasevenement plaats. De organisator van deze paasactiviteiten voor kinderen is Ferrero; leverancier van onder andere het merk "Kinder".

Tijdens het Kinder-paasfestijn, dat drie dagen zal duren, is de paashaas aanwezig om iedereen te begroeten, kunnen de kinderen paaseieren beschilderen, zich laten schminken tot paashaas en het paashaasdiploma halen.

Paaseierenzoektocht

Het hoogtepunt van het evenement is de grote Paaseierenzoektocht, waarbij kinderen de paashaas een handje kunnen helpen om de eieren op te sporen. De vinders krijgen een leuke verrassing. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen drie keer per dag voor de zoektocht verzamelen bij het Zomertheater op één van de volgende tijdstippen: 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur. Ze worden ingedeeld in leeftijdsgroepen van 0 tot en met 4 jaar, 5 tot en met 7 jaar en 8 tot en met 12 jaar. Vanaf het theater vertrekken ze samen met de paashaas om zo veel mogelijk eieren te

zoeken. De ouders kunnen wel komen kijken, maar mogen niet meehelpen zoeken.

Paasspeurtocht

De Paasspeurtocht voert door het hele attractiepark. Met hun ouders kunnen de kinderen op zoek gaan naar de eieren, die de Paashaas in het park 'verloren' heeft. Op deze eieren staan lettertjes, die deel uit maken van een geheime code. Wie alle eieren heeft gespot en de geheime

code op het deelnameformulier vermeldt, maakt kans op mooie prijzen.

Nog meer paasfun

Er zijn nog meer paasspelletjes zoals de Paaseirace; wie het snelst met een ei op een lepel over de hindernisbaan loopt, heeft gewonnen. Hulppaashazen kunnen hun kunsten laten zien bij de Paashaasrun; met een mandje op je rug moet je al zakspringend zo veel mogelijk eieren over de streep brengen. Ook voor de ouders zijn dit leuke spelletjes.