Gemeente Delft

Paaseieren zoeken op Kinderboerderijen Delft

Kom zaterdagochtend 7 april om 10.00 uur naar de kinderboerderijen Delftse Hout of Tanthof. Daar vieren ze paasfeest met leuke paasactiviteiten voor kinderen tot en met 13 jaar. Op kinderboerderij Tanthof springen die ochtend zelfs echte paashazen rond. Alle activiteiten zijn gratis. Iedereen die meedoet krijgt na afloop een doosje ongekookte eieren mee naar huis; een kleine attentie voor Pasen van de medewerkers van de Kinderboerderijen.

De paasactiviteiten op Kinderboerderij Tanthof zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Kinderen kunnen er eieren zoeken en eieren verven. Bij de schooltuinen staan maskers maken, paaskleurplaten kleuren en mandjes vlechten op het programma. En wie nog geen lentekriebels heeft, krijgt die wel bij het verkooppunt van geurzakjes en kruidenplantjes.

Op Kinderboerderij Delftse Hout duurt het paasfeest van 10.00 tot 12.00 uur. In de opgeknapte waterspeeltuin zijn rode blokjes verstopt. Speurneuzen krijgen tegen inlevering van de gevonden blokjes een doosje eieren. Wie na het zoeken nog energie over heeft, kan lekker gaan spelen in de waterspeeltuin.

Aanmelden voor de activiteiten is niet nodig. Wel moeten de kinderen worden begeleid door een volwassene.

Noot voor de redactie,