SP Tilburg


7 april: SP op wijkbezoek in Groenewoud

30-03-2007 * Op zaterdag 7 april brengt de SP een wijkbezoek aan Groenewoud. Tussen 10.30 en 14.30 uur zal de SP caravan op het Pater van de Elsenplein staan en gaan SP'ers langs de deur om met bewoners over hun wijk te praten.

Nu de verkiezingscampagnes weer voorbij zijn hervat de SP haar maandelijkse wijkbezoeken. Op zaterdag 7 april is Groenewoud aan de beurt. SP raadslid Bart van de Camp, zelf in de wijk woonachtig: "Er is een hoop gaande in Groenewoud en daar willen we aandacht aan schenken. Zelf stelden we de afgelopen weken diverse schriftelijke vragen aan het college over de voortgang van de herinrichting van het Pater van de Elsenplein en de rommel in het Alpenpark".

Ook over de openingstijden van buurthuis de Spijkerbeemden en over het achterstallige onderhoud aan stoepen en groenvoorzieningen trok de SP de afgelopen weken bij de gemeente aan de bel. Van de Camp: "Bijvoorbeeld het fietspad langs de Ringbaan Zuid en het voetpad langs Berglandweg, die moeten hoognodig aangepakt worden. Door het gebiedsteam zijn er al vele malen toezeggingen gedaan, maar tot nu toe worden die niet nagekomen".

Terwijl SP'ers van het afdelingsbestuur en de gemeenteraadsfractie de wijk in trekken om deur-aan-deur met bewoners te praten, is ook de SP caravan op het Van de Elsenplein bemand om vragen en opmerkingen van buurtbewoners op te nemen en met hen te spreken over het goede en slechte van hun eigen woonomgeving. Zie ook:

* Groenwoud moet meer aandacht krijgen (16-03-2007)
* Alpenpark moet geen vuilstort worden (5-03-2007)
* Verkwisting geld Pater van de Elsenplein (26-01-2007)
* Actueel nieuwsoverzicht www.tilburg.sp.nl