TROS

Hilversum, 06-04-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 7 april
Z@PP op Nederland 3 - 8.40 uur en 17.15 uur

VOORMALIG TOP-TENNISSER RICHARD KRAJICEK
IN Z@PPSPORT!

Zijn jongens beter in rope skipping dan meisjes? Onder aanvoering van Ron Boshard en Angela Esajas krijgen twee teams van 3 coole boys en 3 sportieve girls een training. Wie het beste is in touwtje springen wordt bepaald tijdens een spannende wedstrijd.

REPO: NEDERLANDS JEUGDKAMPIOENSCHAP ALPINESKIëN
Bij het NJK alpineskiën komt er geen sneeuw aan te pas! Er wordt geskied over een baan van kunststof die met water is besprenkeld. Dat is superglad! Z@ppsport volgt de 10-jarige Bente van Heteren. Bij allerlei wedstrijden haalde ze al de eerste plaats, maar schrijft ze ook dit kampioenschap op haar naam?


1-(t)WEETJE
Voormalig top-tennisser Richard Krajicek is nu de baas van het ABN AMRO toernooi. Ron slaat een aantal pittige vragen om z'n oren.

MOVE
Probeer 't zelf maar eens: de 'Roundabout', een voetbalmove van Brahim!

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 8 april
Z@PP op Nederland 3 - 9.40 uur

PHILIP COCU EN GERARD KEMKERS IN Z@PPSPORT

Ron presenteert het programma met een aantal worstelaars van krachtsportvereniging De Halter uit Utrecht. Verder in hét sportmagazine voor de jeugd:

HELLUP!
De 10-jarige Olivier is een groot fan van PSV en Philip Cocu. Hij droomt ervan om later ook bij de Eindhovense club te voetballen. Maar dat zit er nu niet in: al zijn vrienden kunnen de bal tot de lat schieten en hij komt maar tot halverwege! Ron zorgt er voor dat Olivier hulp krijgt van zijn idool Philip Cocu!

WINTERKAMP OOSTENRIJK
Een realitysoap over een groep jongens en meiden op winterkamp in Oostenrijk. Op tijd naar bed gaan is er vandaag niet bij: de groep gaat rodelen in het donker! Dat is niet zonder risico...

RON REGELT 't!
De 12-jarige Lianne zit een jaar op schaatsen. Ze krijgt les van haar vader, maar ze zou graag eens een training krijgen van een professional: Gerard Kemkers! Maar ja, zo'n man heeft het onwijs druk. Ron en Lianne achtervolgen de succesvolle trainer een hele dag, lukt het hen om wat tips van hem te krijgen?

MOVE
Elim doet een skate-move voor: de 360-air!