Politie Zeeland


---


Z-1000-2007 Terneuzense beroofd van tas, Terneuzen
Een 79-jarige vrouw uit Terneuzen is vrijdagavond beroofd van haar tas.
Omstreeks 18.15 uur wilde de vrouw de poort van het Javahof binnengaan toen ze een harde klap op haar schouder kreeg. Toen ze zich omdraaide zag zij een onbekende man staan die haar vervolgens achterover trok waardoor ze op de grond viel. De onbekende man trok haar tas van haar pols en rende weg.
De man is ongeveer 1.80 m lang, getint uiterlijk, mager gezicht en een stoppelbaardje. Hij droeg donkere kleding en een donker petje.


O-1001-2007 Alcoholcontroles in Oosterscheldebekken
De politie heeft tussen vrijdag 19.30 uur en zaterdag 05.00 uur op diverse locaties gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer.
Er werden 205 blaastesten afgenomen. 4 Bestuurders hadden teveel alcohol op. Een van hen, een 44-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland moest zelf zijn rijbewijs inleveren.

Verder werd ook nog het rijbewijs ingevorderd van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Dit omdat hij met een snelheid van 142 km/u (gecorrigeerd) over de N57 bij Serooskerke (S) reed. Ter plaatse is 80 km toegestaan.
De controles werden gehouden in Oosterland, Zierikzee, Bruinisse, Wissenkerke, Serooskerke (S), Renesse en Burgh-Haamstede.


---- --