Politie Midden- en West Brabant

Tweede persbericht aantreffen dode vrouw (07-04-07)

TILBURG, 7 april 2007

Dode vrouw in woning betreft de bewoonster (2^e persbericht)

TILBURG Het eerste ingestelde onderzoek, naar aanleiding van het aantreffen van een dode vrouw in een woning aan de Strausslaan, wijst uit dat het slachtoffer de 45 jarige bewoonster van de woning is. Haar stoffelijk overschot is vandaag vervoerd naar het gerechtelijke laboratorium alwaar sectie op het lichaam wordt verricht. De man die gisteravond in de omgeving van de woning aangehouden is betreft haar 47 jarige partner. De verdachte is voor nader onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

De politie stelde gisteravond 06 april rond 21.30 uur een onderzoek in na een verkregen melding. In de woning troffen de agenten het dode lichaam aan van een vrouw. Ter plaatse gearriveerde
ambulancemedewerkers konden geen levensreddende handelingen meer verrichten. Gezien het sporenbeeld gaat de politie uit van een misdrijf. Direct werd een gedeelte van de Strausslaan afgezet ten behoeve van het onderzoek. Zowel een uitgebreid buurtonderzoek als een technisch sporenonderzoek werd in gang gezet.

Auteur: Desiree Brabers